DKK 139,95
x 2
DKK 199,95
99,98 / stk

  Bland med andre varianter

2 stk. DKK 199,95 Spar DKK 79,95
VITAKRAFT MENU VITA HERBS GNAVERFODER
VITAKRAFT MENU VITA HERBS GNAVERFODER
5 KG
VITAKRAFT MENU VITA HERBS GNAVERFODER
VITAKRAFT MENU VITA HERBS GNAVERFODER
5 KG

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Vitakraft Menu Vita Herbs Gnaverfoder er et fuldfoder til dit voksne marsvin, som er fyldt 6 uger.

I dette gnaverfoder fra Vitakraft, finder du den unikke og patenterede VITA HERBS sammensætning. Det udvælges omhyggeligt med en komposition af nærende urter, såsom timian og pebermynte samt hibiskus- og kamilleblomster, som hjælper til dit marsvins velbefindende.

Vitakraft Menu Vita Herbs Gnaverfoder bliver udviklet af gnavereksperter og dyrlæger. Eksperterne sørger for at tilsætte dette foder til marsvin både C-vitaminer, fibre og planteekstrakter. Der sker en naturlig tandnedslibning så længe dit marsvin med god vilje gnasker de fiberrige foderpiller. Råfibre bidrager også til en sund tarmflora, som fremmer en optimal fordøjelse hos dit marsvin.

Fuldfoderet til marsvin fra Vitakraft er en unik blanding af sunde ingredienser. I foderet ser du derfor mange spændende former og farver, der skyldes de fine grøntsager og blomster. Gnaverblandingen skaber afveksling i dit marsvins madskål - både i smag og duft. Den specielle sammensætning nedsliber dit marsvins konstant voksende tænder og sørger også for en marsvinemave i topform.

Vigtige fordele:

  • Foderpillerne sliber de konstant voksende tænder
  • Ekstra C-vitamin forebygger mangelsymptomer
  • Råfibre sørger for en sund mave- og tarmfunktion
  • Yucca shidigera-planten reducerer afføringslugten
  • Uden kunstige farvestoffer og aromastoffer
  • Ikke tilsat sukker eller konserveringsmidler


Marsvin er glade for friskt grønt, så supplér gerne det daglige tørfoder med hø, friske grøntsager og f.eks. urter fra haven. Sørg også altid for at have rent og frisk vand til dit marsvin.

Vitakraft er et tysk firma, der har over 180 års erfaring i at producere foder til kæledyr af højeste kvalitet. Du er derfor sikker på at få det bedste til dit marsvin, når du køber et produkt fra Vitakraft.

Specifikationer
Varenummer 4008239256669
Bruttovægt 5,00 kg
CATEGORY 4.2.2 mars
Mærke vitakraft
Dyregruppe gnaver
Alder voksen
Race/Art marsvin
Ingredienser

Korn, vegetabilske biprodukter (lucerne 9,5%), grøntsager (græskar 1%, rødbede 0,24%), frugt (æble 1%), pebermynteblade 0,9%, mineraler, timian 0,6%, kamilleblomster 0,3%, olie og fedt, hibiskusblomster 0,2%, yucca shidigera-ekstrakt.

Tilsætningsstoffer:
Pr. kg.: Vitamin A (3a672a) 11.000 IE, Vitamin A (3a672b) 2.236 IE, vitamin D3 839 IE, vitamin C 421 mg, klinoptilolit 6.520 mg. 

Uden farvestoffer, aromastoffer og konserveringsmidler.
Ikke tilsat sukker.

Sporstoffer:
Pr. kg.: Selen (E8) 0,115 mg, jod 0,06 mg, zink 17,20 mg, mangan 12,44 mg, jern 36,44 mg, kobber 4,85 mg.


Indholdsanalyse:
Råfibre: 12,5%.

Fodringsvejledning:
Et marsvin over 6 uger skal serveres 30-35 g foder pr. døgn. Supplér med hø og sørg altid for at dit marsvin har adgang til friskt vand.

Posen har en smart genluksfunktion, så foderet holder sig tørt og friskt. Opbevares mørkt, tørt og køligt.Video