DKK 40,95

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Når du har har en dværgkanin som kæledyr, er det vigtigt at du fodrer din dværgkanin med et godt foder, så din dværgkanin kan trives. Vita Verde Nature Dinner fra Vitakraft er et godt valg til din dværgkanin. Med de mange års erfaring med at sammensætte foder til gnavere, kan du med Vita Verde Nature Dinner fra Vitakraft være sikker på, at kvaliteten er helt i top, med et produkt fra Vitakraft i hånden. 

Dette foder er et fuldfoder til din dværgkanin, der er sammensat på den rette måde i forhold til, at din dværgkanin får dækket alle sine ernæringsmæssige behov. Gnaverfoderet fremstilles uden korn, så eventuelt sarte maver ikke reagerer uhensigtsmæssigt på foderet. I stedet er det fyldt med sprøde rødbeder og lækre ærter for at sikre de mange vigtige fibre i kosten, som en dværgkanin skal have. 

For at lokke din dværgkanin til skålen er der også tilsat banan, som giver foderet en naturlig sødme. Derved er der ikke tilsat sukker til foderet, som heller ikke er godt for kaninens mundhygiejne at indtage. Hele blandingen består derfor af både mineralrige foderpiller samt frugt og grønt, som er det, din dværgkanin ville leve af, hvis den stadig boede vildt i naturen.

Vigtige fordele:

  • Indeholder ingen korn
  • Indeholder ingen tilsat sukker
  • Indeholder ingen kunstige farvestoffer
  • Indeholder ingen kunstige smagsstoffer
  • Indeholder ingen konserveringsmidler


Dværgkaniner er glade for friskt grønt, så supplér gerne det daglige tørfoder med masser af hø, friske grøntsager og f.eks. mælkebøtter fra haven. Sørg også altid for at have rent og frisk vand til din dværgkanin.

Specifikationer
Varenummer 4008239160959
Bruttovægt 600 g
CATEGORY 4.2.1 kani
Mærke vitakraft
Dyregruppe gnaver
Alder alle aldre
Race/Art kanin
Egenskab kornfrit
Ingredienser

Vegetabilske biprodukter, grøntsager (tørrede ærter 7%, tørret rødbede 5%), frugter (tørret banan 3,4%), olier og fedtstoffer, mineraler. 

Tilsætningsstoffer med ernæringsmæssige egenskaber (pr/kg): A-vitamin 12.150 I.E., D3-vitamin 911 I.E., E8 selen 0,243 mg, E1 jern 45,56 mg, jod 0,91 mg, E4 kobber 12,15 mg, zink 75,94 mg, mangan 36,45 mg.

Analytisk sammensætning:
Råfibre: 19%

Fodervejledning:
70-90 g pr. døgn.
Suppler med hø og friskt vand. Video