Vejl. markedspris 18,95
DKK 15,16
Spar 20%

Vi anbefaler også

Produktbeskrivelse

Hvis du synes, at din kat sover meget i løbet af dagen, eller at det virker som om, at den måske keder sig lidt? Så kan du med fordel aktivere din kat ved hjælp af diverse aktivitetslegetøj til katte, eksempelvis en aktivitetsbold. Aktivitetsbolden fyldes med kattens yndlings kattegodbidder. Duften af din kats favorit kattegodbidder vil med sikkerhed fange dens interesse. Du kan også lægge lidt kattegodbidder rundt i huset eller lejligheden for at få katten til at bevæge sig rundt i løbet af dagen.

Prøv eksempelvis med disse lækre og sprøde Whiskas Temptations, der har et blødt fyld af smagfuld laks. De smagfulde og uimodståelige godbidder til katte har en helt speciel tekstur, der blidt renser din kats tænder, når den lapper godbidderne i sig.

Vigtige fordele 

  • Kattegodbidder med smagfuld laks
  • Har et sprødt ydre men blødt fyld
  • Den specielle sprøde tekstur hjælper med at rense din kats tænder
  • Velegnet som belønning mellem din kats måltider
Specifikationer
Varenummer 5998749137895
Bruttovægt 60 g
CATEGORY 3.2.1 god
Mærke whiskas
Dyregruppe kat
Smag fisk
Konsistens hård
Egenskab sukkerfri
Ingredienser

Korn, kød og animalske biprodukter, olie og fedtstoffer, vegetabilske biprodukter, vegetabilsk proteinekstrakt, mineraler, fisk og fiskebiprodukter (heraf 4% laks). 

Tilsætningsstoffer (pr. kg): Vitamin A 6.460 I.E., vitamin B3 50,5 mg, vitamin B5 45,6 mg, vitamin B9 1,3 mg, vitamin D3 713 I.E., kobbersulfat 26,7 mg, mangansulfat 43,4 mg, kaliumjoid 2,2 mg, zinksulfat 193 mg.
Antioxidanter og farvestoffer.

Analytisk sammensætning
Protein 31%
Fedt 21%
Råaske 10%
Træstof 1,7%

Fodringsvejledning: Giv op til 11 stykker om dagen til en voksen kat.

Husk at godbidder er tilskudsfoder og at det skal trækkes fra den daglige fodermængde, så din kat ikke får for meget at spise. Video